Charmigt hus med privat strand och egen brygga10 senger

Unikt belägen charmerande 1,5 plans villa med egen strand och brygga vid Östra Örten. Exklusiv vedeldad strandbadstu med utsikt och egen brygga, ny sommeren 2015.
Två gäststugor på 30 och 12 kvm. Stor inglasad altan och stor altan i väster. Spännande trädgård för både barn och vuxna med boulebana.

Tillgång på båt, kanot och kajak.

Första våningen innehåller vardagsrum med kakelugn, badrum med både dusch och badkar med tvättmaskin, stort kök, sovrum med dubbelsäng och inglasad altan med utsikt över sjöen där du kan njuta måltiderna.

På andra våningen finner du vardagsrum nummer två med öppen spis, middagsbord med fantastisk utsikt över sjön. På denna våningen finns TV-rum, ett mindre toalett, ett stort sovrum med våningssäng och plats till extra sängar, samt ett mindre sovrum "kvisten" med dubbelsäng. De två gästhusen har dubbelsäng med utsikt över sjön och trädgården.

Bastun ligger 10 meter från strandkanten med sandstrand och har en egen brygga. Stranden är mycket lämplig för barn med behaglig sand.

Östra Örten har ett rikt fågelliv och mycket fisk bland annat gös, gädda och ål. Naturen är i fokus och det finns många naturreservater i närheten. Vi har lagat en egen guide till närområderna vi använder.

Närmaste mataffären ligger 10 minuter undan och det är 30 minuter til Karlstad som erbjuder gourmet matbutikker och också större köpcentrrum (Bergvik and Ikea). Selma Lagerlöfs herrgård Mårbacka och Sunne med Selma Spa ligger 45 minuters bilkörning undan.


Info

  • 5Rom
  • 10Senger
  • 180 m²Størrelse
  • 2Ekstrasenger
  • El er inkludert
  • Sluttrengjøring utføres av leietaker

Utstyr